Monday, 15 August 2011

tempahan header #1

Assalamualaikum.


beberapa hari yang lepas diisi dengan menyiapkan tempahan header percuma. ye saya tahu saya baek hati.

puihh!




1.Cik Ruby Zaizi

pada hemat aku mokcik ni nak header yang glittery, nak sesuaikan dengan background blog. warna asas biru, putih, hitam. nak ade diamond diamond. header paling atas tu yang mule mule aku buat untok dia. aku rase sangat tak lawa, plus tuan blog pon cakap nak tukar gambar, aku terus la buat yang laen; header kat atas.


2.  Mr & Mrs Sepetz (huaa aku tak tau name adik ni)

adik ni request simple je. nak header yang bersambung ngan body. nak gambar yang dia attach dalam emel kiri kanan. simple.


berminat nak request header percuma? klik sini. tiada cas tersembunyi.

waklu.


ps:   sedang menunggu pakcik posmen.


bye!



heyy chanthekk ! tak komen , langgar tiang ;pp

7 scientists in lab:

Im YOurs on 15 August 2011 at 16:32 said...

hehe..nme sy ema a.k.a mrs.sepetz ^^

chenthagila on 15 August 2011 at 16:39 said...

@Im YOurs hehe. hai ema :)

Im YOurs on 15 August 2011 at 16:59 said...

hi juge kak..hehe.akak cek emel akak jp. :)

Mya on 16 August 2011 at 00:06 said...

awww interesting ni!!! =D

chenthagila on 16 August 2011 at 05:15 said...

@Mya hehe. berminat ke? cepat cepat sblom promosi abes. ewahh.

♥ Dea ♥ on 16 August 2011 at 15:50 said...

comel la..nk jugak bleh??..:P

chenthagila on 16 August 2011 at 16:51 said...

@♥ Dea ♥ bole. emel je wak :)