Tuesday, 16 August 2011

yusri ngan lisa nak kawen: kalau ade niat nak bunuh diri, tunggu dulu

Assalamualaikum.


2,3 hari ni ramai lelaki lelaki gersang yang kecewa mendengar khabar angin teman wanita dalam angan angan diorang nak kawen ye! alololololo padan muke dia ye. ade rase dan feeling nak cuba cuba bunuh diri setelah menangis berhari hari, terpaksa bekerja walaupon hingus meleleh leleh tanpa segan dengan manusia sekeliling?


sabar. tunggu dulu.




tenung sampai koyak.

wahh melompat kegirangan awang, suib, tak ketinggalan juga mamat. ehh pak mat pon nak join skali. hati hati, mak jenab jeling manja dengan parang di tangan kat belakang.


da puas ati?


aku tak tau kesahihan berita ni. hehe. tapi kalau tak betul, teruskan menangis namploh hari. mungkin lisa akan jatuh hati dengan ke'gentle'an hati kauorang yang sanggup menangis kerana dia.


dalam mimpi.

aku gelakkan pak mat tadi.

bye!






heyy chanthekk ! tak komen , langgar tiang ;pp

5 scientists in lab:

Cik Bell on 16 August 2011 at 07:22 said...

HAHAH..depa frust lisa kena kebas..kui3

chenthagila on 16 August 2011 at 07:48 said...

@Cik Bell haha. kesian kan depa tu ;p

Zaza Zafran on 16 August 2011 at 13:55 said...

huhu..lega yusry still setia pada za lagi..haha

chenthagila on 16 August 2011 at 16:49 said...

@Zaza Zafran haha. tahniah ;pp

Nightroad on 18 August 2011 at 06:17 said...

nseb bek x mnat sgt lisa..x de la frust..ha3