Saturday, 16 July 2011

serves you right, beybeyh!



Assalamualaikum.

baru kuar brite kat buletin utama;  

ASTRO akan dikenakan denda sebab ingkar arahan kerajaan supaya tak naikkan yuran langganan.


femili aku da gune astro sejak aku form 4 kot. lebih kurang da 5 tahun la. langgan astro pon sebab siaran channel free macam tv1 tv2 tv3 ntv7 ngan 8tv kat sini macam tak clear sangat. femili aku subscribe yang channel general jela. cume tambah pakej sports ngan mustika.

tapi sejak kuar brite yang astro nak naekkan yuran langganan (da start da pon), macam wadehel meng! hujan angin angin skit tros gelap tb. macam gitu nak naekkan harga ke? mau kasi naek, kasi naek sama perkhidmatan la jugak...tak beragak pulak pakcik astro ni.

da kena sound ngan kementerian macam tu, aku harap, dorang sedor la sikit. jangan nak untong je.




bye!








heyy chanthekk ! tak komen , langgar tiang ;pp

0 scientists in lab: