Thursday, 21 July 2011

Gula Gula @ WHI: sangat memalukan!

aku taknak ulas pape pasal grup ni. kauorang pon da banyak bace entri entri blogger laen yang buat pasal grup ni ngan MAX 247 gay tunjuk spare tyre pakai suor pink ketat kejadah tu.

mata aku cume terpaku pada minah bertudung ni yang hnghhhhhhh. rageeeeee gile aku skarang. shame on u girl!


korang layankan vidio ni. aku tak sanggup tengok sampai abes.








u got a point there dude.

memalukan. enough said.


bye!







heyy chanthekk ! tak komen , langgar tiang ;pp

10 scientists in lab:

i'm ezza haniza on 21 July 2011 at 16:14 said...

haha.mcm2..

chenthagila on 21 July 2011 at 16:58 said...

@i'm ezza hanizantah la...ape l yg dia pikir..

Anonymous said...

hah? asal aku ta pena tahu pasal group ni weh? alaa. asal video tu taleh tgk?? aku na tgk aku na tgk. haha. aku search kt utube un,video tu ta bleh bukak. kecewa iiii. :p

-hyzandz-
(impinkypinkes.blogspot.com)

chenthagila on 21 July 2011 at 22:27 said...

@Anonymous eh? tak bole? tadi bole je...huhu. tak pernah dengar pasal grup ni? google google. hehe

Anonymous said...

haha. maybe komp aku je kut y taleh bukak. die kate not in availble in your region. huhu. aku da try tgk utube, asal takde un muke pmwn pki tudg tu dalam gula gula?? -hyzandz-

Mya on 22 July 2011 at 00:51 said...

byk gak blogger wt entri psl ni.. hmmm hope dorg amik pengajaran drp kritikan2 org...

chenthagila on 22 July 2011 at 08:05 said...

@Anonymous aah laa...x bole da. private plak aihh. malu letteww. dlm vidio len mmg xde. yg ni ade. da insaf mungkin, lalu memakai tudung. kahkahkah

chenthagila on 22 July 2011 at 08:06 said...

@Myada byk sgt kritikan diberi. tp maseh truskan...emmmm...ntah la

Mya on 25 July 2011 at 02:20 said...

tetibe tingat ada lagi satu group kpop perform masa WHI ni, group lelaki, nyanyi lagu kau pergi jauh2 (kalo xsilap tajuk dia).. lagi annoying ngeee =p

chenthagila on 25 July 2011 at 10:05 said...

@Myaoo yang tu...prince pop kejadah tah name dia. maen jauh jauh kot tajuk dia. bajet hot mcm kpop lettew...puihh! haha