Sunday, 17 July 2011

bile harry potter da abes, aku rase macam aku da tua. sangat.

Assalamualaikum.


harry potter and the deathly hallows part 2. ending untok series harry potter. siriyes aku macam tak percaye. the first harry potter film; harry potter and the sorcerer's stone published was in 2001. and that's around 10 years ago! phewww! mase tu aku baru stended lima. hingus maseh meleleh leleh sampai ke lantai. betapa tuanya aku dan kauorang skarang. jenab ngan senah pon same. da tua.


aku blom tengok HP and the deathly hallows part 2 ni. tapi ramai yang cakap best. aku da donlod sparuh smalam. tengah donlod tibe tibe letrik out. cam haremmmmmm. rageee kemain aku. tapi takpe. mungkin tu petanda suh aku gi tengok kat cinema. eheh. incik gula hati. saya pernah cakap tak  awak hensem kemaen? (bodek).


mungkin lepas ni aku akan kena penyepak lepas ni.



the story that became legend.


JK Rowling, thank you for giving me a magical childhood.


ps:   ehh petang ni da nak balik UM. incik gula hati. misyu!



bye!



heyy chanthekk ! tak komen , langgar tiang ;pp

0 scientists in lab: