Monday, 13 June 2011

geramnye aku!!


korang semua suka budak kecil tak??suka kan?
aku lagilah suka,lagi-lagi budak yg kat dalam gambar ni!walaupun bukan anak aku (memang la sebab tak kawin lagi),tapi aku syg budak ni mcm anak aku sendiri,,huhu

nakalnyer,ya ampun,bisa bikin sembelit,,huhu..jgn la selambe badak nak berbaring,jap lagi dgn bangganye bdak ni (amal la namenyer)akan terjah(mcm buldozer lenyek besi2 buruk,kayu2 reput)..budak ni tertelan tongkat ali rasenyer,sebab 24 jam non-stop buat chaos kat rumah dia,huhu

nasib baik la kau comel amal,,lau tak aku da flying kick same kau..cukupla dgn cubit2 pipi gebu kau tu,,huhu..bila berak,amatla wangi baunyer (sampai cik nisa pun tak nak dekat,apetah lagi basuh berak amal!!kah3)

geram sama kamu budak kecik!tunggula bila ade mase,aku dtg kerjakan kau pula,,huhu

p/s;nak anak yg cerdik mcm amal,tapi tak nak nakal mcm amal,,wa3



heyy chanthekk ! tak komen , langgar tiang ;pp

2 scientists in lab:

EZAN IDMA on 14 June 2011 at 13:04 said...

gerammnye tgok pp dy :)

chenthagila on 14 June 2011 at 14:24 said...

@ezan. ehehehe. pipi dia memang tembam! gerammmm. salu kene cubit. huhu