Saturday, 1 October 2011

plastik; sampah paling banyak dalam dunia

Assalamualaikum.


entry pendek. tak sempat nak taip panjang panjang. banyak keje kena buat. thesis presentation dah minggu depan. cuak jangan cakap.


perihal manusia plastik. cukop cukop la berdrama watak yang punya hati kudus tulus suci murni. orang laen tahu kau macam mana. kalau taik, kau hias dengan bunga ros setaman, tetap orang akan bau busuk taik tu.


kalau kau nak cakap, eleh minah bajet bagus, kau pon same plastik.


aku tak tau tang mana letak menyorok plastik aku. suke hati kalau kau nak cakap aku plasik. at least, kalau aku tak suke someone, terus terang aku akan cakap kat dunia sejagat, aku tak suka manusia berkenaan. kau boleh cakap macam macam pasal aku. aku tak ambil pusing. pendapat kau tentang aku itu tak penting. aku lebih risau pendapat orang yang aku sayang pasal aku.


pesanan aku, get a life. hidup aku bukan berkisar pasal kau semata mata. kau cuma satu habuk yang sangat micro yang singgah atas tudung aku dan dengan senang hati, aku bole kuis kau pergi jauh jauh. nampak?


tak perlu emosi bace entri aku ni.


kalau aku rase aku cakap tentang kau, ye, aku cakap tentang kau.


tamat.


bye!



heyy chanthekk ! tak komen , langgar tiang ;pp

1 scientists in lab:

EyqaLuvender on 1 October 2011 at 12:13 said...

iqa pon ade gak knl mnsia spesies plastik ni...
so annoying...baek kt dpn tp kt blkg...hampeh~