Wednesday, 22 June 2011

next generation smartphone!


wow,,ini la yg dinanti2kan oleh pengguna setia NOKIA,,huhu,,smartphone terbaru yg menggunakan platform windows 7.

Ciri ciri hanfon ni memang superb; 3.9 inci (sesuai untuk twitt),8mp Carl Zeiss (HD video),1Ghz CPU,1gb RAM dan macam macam lagi tak larat nak explain satu satu. Pendek kate,hanfon ni bole ketepikan iphone4 dgn samsung galaxy s II !!

Mungkin NOKIA da habis study semua smartphone yg melambak lambak kat pasaran sekarang,,sebab tu la dorang come out dengan satu smartphone yg superb.

Walau macam mane pun,ni 1st trial nokia,1st trial selalu banyak masalah,tapi better la guna nokia dari hanfon hanfon lain (jenama luar negara, tapi made in china). Even iphone pun made in china, ya maybe component dari europe,tapi pasang kat china,,ragu ragu tor!

bubye!







heyy chanthekk ! tak komen , langgar tiang ;pp

0 scientists in lab: