Tuesday, 14 June 2011

5 blog kegemaran



Assalamualaikum.

Hari ini adalah hari tiada mood. baring aje sepanjang hari kat katil. memang slalu impikan hari yang seperti hari ini. moodku skarang memang sbijik macam "The Lazy Song", Bruno Mars punye lagu. apee pon takblehhh.


kepala pening sebab tido banyak banyak tapi maseh ade hati nak blogwalking bagai.


tibe tibe rase nak buat entry pasal blog blog yang slalu saya terjah bile online. ala ala addicted ah ngan blog diorang. walopon takde update entry baru, tetap jugak buka. hehe. macam stalker kan? AAK.

1.  Yuyu Zulaikha


cik kupu kupu. comel jeee. rasenye lagi kecik dari aku ahh budak ni. suke cara dia buat entry. tak serius sangat. takdela mengarut sangat. menarik untuk dibaca sampai perenggan terakhir. gittewwww.



2. Liyana Lunia



kak yiyin yang comel. suke bace semua entry dia. sempoi je ayat yang dia gune. walopon kadang kadang lapanblas ayat di gabungkan jadi satu ayat tanpa sebarang titik fullstop dan buat kepala aku kadang kadang pening ah jugakk, aku tetapppp addicted ngan blog dia. kipas-susah-mati Shaheizy Sam ah dia ni.


3.   Cik epal gonjeng jeng jeng


cik epal ni pong sempoi gak ayat yang dia gune. slalu entry yang dia buat, panjang nak mati. tapi aku tetap bace sampai abes sebab ayat yang dia gune macam ayat yang kite biase gune mase cakap cakap ahh. sempoi je.


4.   Fatin Liyana



ni doktor sorang ni sape yang tak kenal. full package ahh. lawooo, pandaiii. suke style dia dress up. kadang kadang ikut gak ahh tips dress up yang dia bagik kat blog dia tu. hihi.


5.   Lilianna Mardiana


skema itu hot. suke blog ni sebab dia suke cite pasal kecantikan dan penjagaan wajah. ade tips penjagaan wajah yang dia bagi dan saya cuba amalkan. hehe. cantikkkkk sangat dia ni!



memang ah korang sume pong slalu bukak blog diorang yang feymes emes ni kan. bile ahh blog ni nak jadi macam blog diorang *dreaming*.

tu je kot.


research procet final year da start. arini rilekk je sebab ngah extract plant. minggu depan mungkin da start busy.

bye!







heyy chanthekk ! tak komen , langgar tiang ;pp

0 scientists in lab: